Cederroth

Laerdal Medical is een van 's werelds meest toonaangevende aanbieders van trainingsoplossingen voor de gezondheidszorg, toegewijd aan het helpen redden van levens. Al meer dan 50 jaar vertrouwen zorgverleners en opvoeders op Laerdal Medical om oplossingen te bieden die de resultaten en overleving van de patiënt helpen verbeteren. Laerdal Medical is een zusterbedrijf van Laerdal Global Health.

De reanimatiepoppen van Laerdal zijn van de hoogste kwaliteit en uiterst realistisch. Daarmee zijn ze uitstekend geschikt voor reanimatietrainingen. De reanimatiepoppen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, van baby-reanimatiepop tot volwassen reanimatiepop. In full-body of torso-uitvoering.

De unieke QCPR-technologie helpt instructeurs en cursisten in hun  training, ondersteund door de Laerdal apps.

Cederroth Eerste Hulp kast
- Duidelijk - Klaar voor gebruik - Gemakkelijk te hervullen - Kosten effectief De kast is van metaal en heeft twee deurtjes die het kastje in twee secties verdelen. Het buitenste gedeelte bevat een paneel Cederroth gevuld met: 1 Salvekvick pleisterautomaat, 1 Savett wondreinigingsdoekjes automaat, Cederroth bloedstelpend verband, 1 Cederroth protectiepakket, klaar voor gebruik en Eerste Hulp instructies. Een extra kunststof deurtje beschermt de produkten tegen stof en vocht. Het binnenste gedeelte achter het vergrendelbare deurtje bevat Eerste hulp produkten voor bijvulling: 6x40 Salvekvick textiel zelfklevende pleisters, 6x45 Salvekvick plastiek zelfklevende pleisters, 6x15 Salvekvick vingertop pleisters, 6x21 Salvekvick extra groot textiel pleisters, 4x40 Savett reinigingsdoekjes, 5 Cederroth bloedstelpende verbanden, 6 Cederroth kleine bloedstelpende verbanden, 3 protectiepakket, schaar, pincet.

 475,67

Cederroth Eerste hulpstation
Bevat 2 Cederroth 4-in-1 bloedstelpende verbanden (REF 1910) 3 Cederroth 4-in-1 mini bloedstelpende verbanden (REF 1911) l (x 2) st. Cederroth Burn Gel Dressing (brandwondengelverband) (REF 901900) 1 Cederroth Eye & Wound Cleansing Spray (oog- en wondreinigingsspray) 150 ml (REF 726000) 1 Soft Foam Dispenser incl. 6 cm x 4,5 m Soft Foam Bandage Beige (REF 51011019) 1 Salvequick pleisterautomaat incl. 45 plasticpleisters (REF 6036) en 40 textielpleisters (REF 6444) 1 (x 20) st. Salvequick wondreiniger (REF 323700) 1 Cederroth veiligheidspakket (REF 2596) 1 eerstehulpinstructie 1 navulsleutel Afmetingen van het station: B 29 x H 56 x D 12 cm. Nooit meer stoffige en vuile producten! Een probleem op veel werkplekken is dat de eerstehulpuitrusting gemakkelijk stoffig en vuil wordt. Het nieuwe design met een beschermende klep houdt de uitrusting schoon, zelfs in een blootgestelde omgeving. Plaats voor extra artikelen naar keuze Twee extra bewaarruimtes bieden de mogelijkheid de inhoud aan te passen aan de specifieke behoeften op de werkplek. Overzichtelijk en gemakkelijk te begrijpen U vindt op het station gemakkelijk te begrijpen instructies voor eerste hulp en tevens zijn er duidelijke instructies gedrukt op iedere productverpakking. Gemakkelijk bij te vullen De transparante klep maakt het eenvoudig te zien of het tijd is de producten bij te vullen.

 244,20

Cederroth oogspoelstation
Cederroth oogdouchestation is ontworpen om snel hulp te kunnen krijgen. Het station heeft plaats voor 2 flessen die automatisch worden geopend wanneer ze uit de houder worden gedraaid. De flessen zijn zodanig vorm gegeven dat het oog ca. 1,5 minuut met een rijke stroom wordt gespoeld. De oogdoucheflessen zijn inbegrepen en kunnen apart bijbesteld worden (ref. 7251). Hygiënische klep Een transparante klep met rubberen rand beschermt de flessen tegen stof en vuil die op het station terecht komen, zodat het zelfs in een blootgestelde omgeving kan worden geplaatst Plaats voor extra keuzeartikelen Het oogdouchestation bevat een extra ruimte voor eigen keuzeartikelen, bijv. bloedstelpende verbanden, veiligheidsbril of handschoenen Pleisterautomaat Het station is ook uitgerust met een Salvequick pleisterautomaat. De pleisters in onze nieuwe automaat worden naar beneden getrokken om te voorkomen dat men de overige pleisters vuil maakt of met bloed besmeurt. De pleisternavullingen zitten muurvast in de automaat om te verzekeren dat er geen verdwijnen. De lege navullingen worden eenvoudig losgemaakt met een speciale sleutel. Bevat Salvequick pleisterautomaat incl. 40 textiel- en 45 plasticpleisters 1 oogdouche-instructie 1 sleutel B 29 x H 56 x D 12 cm..

 190,16

Cederroth eye-wash
Verpakking: Per stuk
Cederroth Eye Wash neutraliseert de pH-waarde van het oog. Dat wil zeggen, deze heeft een neutraliserend effect op spetters alkaliën en zuren en geeft een sneller resultaat dan een gewone natriumchloride-oplossing. Het effect is in het algemeen sterker voor alkaliën dan voor zuren. De houdbaarheidstermijn is 4,5 jaar. Als u een ongeluk met calciumhoudende stoffen (bijvoorbeeld cement, beton of kalk) krijgt, kunt u veilig spoelen met Cederroth oogdouche omdat deze 100 % fosfaatvrij is. Dit zorgt ervoor dat het oog zo effectief mogelijk wordt gespoeld.

 19,35

Cederroth eye & wound cleansing spray 150 ml
Spray om stof en vuil uit de ogen en wonden weg te spoelen en deze te reinigen. De spray geeft een milde stroom water, met een totale spoeltijd van 5 minuten. De spray werkt in elke hoek en in iedere richting. De spray kan verscheidene keren worden gebruikt en blijft tot de allerlaatste druppel steriel. Bevat 150 ml steriele natriumchlorideoplossing, 0,9 % NaCl.

 17,57

Cederroth eye-wash
Cederroth oogspoeling in mini fles van 235ml. Steriele neutraliserende oplossing. Rijkelijke spoeling van het oog. Het is van belang om vooral de eerste seconden na een ongeval rijkelijk te spoelen. De oogdouche van Cederroth geeft dan ook een rijkelijke hoeveelheid vloeistof. De oogbad van de flacon stuurt de vloeistof in de richting van het oog, teneinde onnodige verspilling van de vloeistof te voorkomen. Oogbad met stofkap. De geïntegreerde stofbescherming houdt de oogbad schoon en netjes. De stofbescherming doet tevens dienst als openingsmechanisme. Neutralisering van de pH-waarde De gebufferde spoelvloeistof in de oogdouche van Cederroth heeft een neutraliserende werking op spatten van zuren en basen, terwijl de gevaarlijke substanties tegelijkertijd worden verdund en wegggespoeld.Eigenschappen:Gebufferde oogdouche met neutraliserend effect op zuren en alkaliën Fosfaatvrij Geeft een rijkelijke stroom 4,5 jaar houdbaarheidstermijn (vanaf productiedatum)

 16,35

Cederroth eye-wash wandhouder
Wandhouder voor oogspoelfles Cederroth (fles niet inbegrepen)

 14,11

Cederroth Soft Foam Bandage 4,5m x 6cm
Een zelfhechtende lijmvrije pleister Cederroth Soft Foam Blue fungeert zowel als pleister als verband. Het verband is geschikt voor alle typen kleine wonden ongeacht warmte, koelte, natheid of droogheid en blijft zitten, ook in water.

 10,87

Cederroth Protectiepakket
Het protectiepakket bevat onder andere, een beademingsmasker dat te gebruiken is bij mond op mond beademing en tegelijkertijd contact voorkomt tussen de redder en het slachtoffer. Inhoud: 1 beademingsmasker met wegwerp ventiel, 2 paar handschoenen, 2 Savett Safety skin cleanser.

 10,46

Cederroth driehoeksverband
Cederroth driehoeksverband non-woven (2st)

 5,28

Er zijn geen verdere producten om te tonen.