TIJDELIJKE HUUR VAN EEN AED-TOESTEL

Een event in het vooruitzicht?

Zet dan ook zeker de "Huur van een AED-toestel" op je to do-lijst om af te vinken! 

Een gewaarschuwd (voorbereid) man/vrouw telt voor twee. 


Een AED-lease vanaf nu mogelijk voor alle events, feestjes, bedrijfsfeesten, concerten, uitstappen, sportevenementen, ...
Je kan bij Covarmed al een all-in AED-toestel huren vanaf 1 dag.

WAAROM BELANGRIJK?
Wist u dat een persoon 60% méér kans op overleven heeft wanneer hij bij een hartstilstand geholpen wordt met een AED-toestel?
Aarzel dan ook niet om een AED-toestel te huren bij u eerstvolgende event en red een mensenleven!

VOORDELEN
 • Tijdelijke huur
 • Huren kan al vanaf 1 dag
 • U hoeft niet te denken of uw eigen toestel up-to-date is of een onderhoud nodig heeft.
 • U huurt een AED View toestel met een all-in scherm.
 • Het toestel is altijd 2-talig en kan verkregen worden in de talen Nederlands/Frans en Nederlands/Engels.
 • Het toestel wordt geleverd in een draagtas met een safeset + gebruikshandleiding*.
 • Geen extra kosten mocht u het toestel tijdens de huurperiode hebt moeten gebruiken.
 • Beperkte administratieve opvolging
 • Prijs: € 69 per dag (excl. BTW)
             € 49/dag (excl. BTW) vanaf een huurperiode van 5 dagen

* Krijgt u toch liever een opleiding om het AED-toestel te kunnen gebruiken als een professional?
Contacteer ons vrijblijvend, want ook opleidingen hierrond zitten in ons gamma.
Huur een AED-toestel
TIJDELIJKE HUUR VAN EEN AED-TOESTEL Een event in het vooruitzicht? Zet dan ook zeker de "Huur van een AED-toestel" op je to do-lijst om af te vinken!  Een gewaarschuwd (voorbereid) man/vrouw telt voor twee.  Je kan bij Covarmed al een all-in AED-toestel huren vanaf 1 dag. EEN EVENT IN HET VOORUITZICHT?  Zet dan zeker de "Huur van een AED-toestel" op uw to do-lijst om af te vinken! Een gewaarschuwd (voorbereid) man/vrouw telt voor twee. Een AED-lease vanaf nu mogelijk voor alle events, feestjes, bedrijfsfeesten, concerten, uitstappen, sportevenementen, ... U kan bij Covarmed al een all-in AED-toestel huren vanaf 1 dag. WAAROM BELANGRIJK?Wist u dat een persoon 60% méér kans op overleven heeft wanneer hij bij een hartstilstand geholpen wordt met een AED-toestel? Aarzel dan ook niet om een AED-toestel te huren bij u eerstvolgende event en red een mensenleven!VOORDELEN         Tijdelijke huur        Huren kan al vanaf 1 dag (Bestel tijdig want het aantal toestellen is beperkt)        Huur zonder zorgen: U hoeft niet te denken of uw eigen toestel up-to-date is of een onderhoud nodig heeft.        U huurt een AED View toestel met een all-in scherm.        Het toestel is altijd 2-talig en kan verkregen worden in de talen Nederlands/Frans of Nederlands/Engels. >> Laat ons zeker weten welke u wenst (zet het in de opmerkingen bij uw bestelling)        Het toestel wordt geleverd in een draagtas met een elektrode én kinderelektrode + safeset + gebruikshandleiding*.        Geen extra kosten als u het toestel tijdens de huurperiode moet gebruiken.        Beperkte administratieve opvolging        Prijs: € 69 per dag (excl. BTW)           € 49/dag (excl. BTW) vanaf een huurperiode van meer dan 5 dagen  * Krijgt u toch liever een opleiding om het AED-toestel te kunnen gebruiken als een professional?Contacteer ons vrijblijvend, want ook opleidingen hierrond zitten in ons gamma.

 69,00

Contactformulier
Velden gemarkeerd met asterisk (*) zijn verplicht.
Privacy *