Plum pH neutral

Efficiënte oogspoeling met een steriele neutraliserende fosfaatoplossing (4,9%), zelfs bij ongevallen met de sterkste zuren neutraliseert PH neutraal efficiënt. Spoeltijd ongeveer 3 minuten. Houdbaarheid 3 jaar.

Aantal
Prijs excl. BTW
Aantal Prijs per stuk
Tot 9
€ 15,46*
Vanaf 10
€ 13,88*
Levertijd

Indien beschikbaar, levertijd 1 - 3 dagen

stock.CusInfoText

Productnummer: PLU0005
Productinformatie "Plum pH neutral"
Productnummer PLU0005
pH Neutral is een doeltreffende fosfaatbuffer, die een neutraliserende werking heeft bij zuren en een groot aantal alkalische substanties. Deze oplossing is een EHBO-hulpmiddel voor het spoelen van de ogen met een spoeltijd van 2 minuten. Het product is voorzien van een ergonomisch gevormde oogschaal en maakt een gelijkmatige en zachte sproeistraal mogelijk. De fles moet bij het spoelen licht ingedrukt worden. Er is ook een DUO-uitvoering verkrijgbaar met een opzetstuk waarmee beide ogen gelijktijdig gespoeld kunnen worden, voor werkomstandigheden met een bijzonder hoog risico. Voor gebruik op de huid is een fles van 1000 ml met speciale sproeikop leverbaar. Het gaat om een medisch hulpmiddel volgens EU-richtlijn 93/42/EEG. Er is een veiligheidsinformatieblad verkrijgbaar.

Toepassingsgebied

Doel van het spoelen met pH Neutral is om de pH-waarde zo snel mogelijk weer op een veilig niveau te krijgen, als zuren of alkalische stoffen in contact gekomen zijn met het oog of de huid. Houd er rekening mee, dat bij spoelen met gewoon water of 0,9% natriumchlorideoplossing slechts een verdunnings- en spoeleffect bereikt wordt. Dan zijn grotere hoeveelheden en langere spoeltijden nodig (zie ook grafiek neutraliserend effect). Verdere documentatie over de doeltreffende werking van pH Neutral stellen we graag ter beschikking op aanvraag. Wij bevelen aan om na het spoelen met pH Neutral het spoelen voort te zetten met Plum oogspoeloplossing met 0,9% natriumchlorideoplossing. Let op: raadpleeg bij oogletsel altijd een arts.
Fabrikant: Plum
Inhoud: 200 ml
Verpakking: Per stuk
Merknaam: Plum
Producttype: Oogletsels
Keuzehulp: CovaSelect
Productnummer: PLU0005
CNK-code: 3025-046
Fabrikant: Plum
Inhoud: 200 ml
Verpakking: Per stuk
Merknaam: Plum
Producttype: Oogletsels
Keuzehulp: CovaSelect
Productnummer: PLU0005
CNK-code: 3025-046
Verzending

Verzending naar België en Nederland gebeurt aan EUR 7,50 excl. BTW.

Verzending naar Frankrijk, Duitsland en Luxemburg gebeurt aan EUR 14,00 excl. BTW.

Gratis verzending binnen België vanaf EUR 75,00 excl. BTW.

Gratis verzending buiten België vanaf EUR 100,00 excl. BTW.